U wilt graag wat weten over het inzetten van een camerabeveiliging in uw eigen woning of winkel. Welkom! Bij ons bent u aan het goede adres.

Bij camera beveiliging denken mensen vaak direct aan het hebben van opnames van inbrekers. Dat is zeker niet het enige toepassing van camerabewaking.

Beveiligingscamera

Inbrekers bestuderen de woning waar ze willen gaan inbreken van tevoren. Het ontdekken van bewakingscamera’s zal de meeste van hen afschrikken.Ze lopen liever niet tegen de lamp door opgenomen beelden van hun inbraak.

Ip-camera

Zijn ze dan toch niet door de ip-camera’s afgeschrikt en breken ze wel in, dan maken de beelden het makkelijker voor de politie om ze op te sporen, in te rekenen en veroordeeld te krijgen.

Denk maar aan programma’s als opsporing verzocht: camerabeelden helpen! Een bewakingscamera is draadloos overal te plaatsen: Binnenshuis, maar ook buiten, of in de schuur. Precies waar voor u de belangrijkste punten in de gaten te houden zijn.

 

Deurcamera

Het is niet alleen handig om te zien wie er aan de deur staat, voordat je die deur open doet, maar ook veiliger! Je kan zittend op de bank al zien op een smartphone of tablet wie er aanbelt. Je kan dan zelf beslissen of je open gaat doen of niet.

Als u wat slechter ter been bent is dat een belangrijk aspect: u hoeft minder vaak op te staan en loopt dus minder risico om te vallen. Veel systemen hebben zelfs een praatfunctie, waardoor u met de bezoeker kan praten. In combinatie met een elektronisch voordeurslot hoeft u zelfs nooit meer op te staan om iemand binnen te laten.

Door zo’n deurcamera hoef je niet eens thuis te zijn om toch te zien wie er aanbelt.

Deurbelcamera

Camerabeveiliging met gezichtsherkenning

Misschien is een beveiligingscamera met gezichtsherkenning in uw woonsituatie aan te raden. Na een inleerperiode van een aantal weken herkent de camera vrienden en bekenden. U stelt dan in dat die niet meer gesignaleerd hoeven te worden.

Komt er echter een onbekende in de woning, iemand die hij niet herkent, dan maakt hij een korte opname en stuur een signaal naar uw smartphone. Wie het bericht krijgt is simpel in te stellen. Via die smartphone kan dan op dat moment, of later, worden gekeken wie de onbekende was.

Deze systemen zijn ideaal wanneer er veel verschillende personen over de vloer komen: mensen die zorg leveren, pakketten afleveren, maaltijdbezorgers, huishoudelijke hulpen, etc. Het maakt niet uit of het uw eigen woning is of in een zorginstelling. Helaas zitten er ook tussen die groepen een heel klein percentage met kwade bedoelingen. Het is dan altijd handig om over beelden te beschikken om een dader op te sporen.

camerasysteem met gezichtsherkenning

Camerasystemen zijn ook ideaal voor gezinnen met kinderen: Pap en mamma weten, waar ze ook zijn, dat de kinderen weer veilig thuis zijn! Een lekker gerust gevoel.

 

En natuurlijk zijn er nog een groot aantal andere camera-bewakingsmogelijkheden. Deze pagina kan deze niet allemaal opsommen. Bel ons!

 

Stel uw vraag aan onze specialist:

    Of bel ons

    06 22369625